Dr. Füsi Gabriella kardiológus, belgyógyász

1162 Budapest, Késmárki u. 22. | +36-20-923-0135 | https://fusikardio.org

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szeretettel várjuk Önöket Budapest csendes, jól megközelíthető részén kialakított, jól felszerelt rendelőnkben. Várunk mindenkit, aki szívbetegségben szenved, vagy ennek eshetőségét szeretné felmérni, kizárni. Szívtáji panasz, fáradékonyság, mellkasi fájdalom, gyakori fulladás, magas vérnyomás, cukorbetegség, illetve magas koleszterin-szint és elhízás mellett a rendszeres szűrővizsgálat elengedhetetlen! Nem feledkezhetünk meg azokról sem, akiknek családjában korábban nagyobb gyakorisággal fordult elő szívbetegség, ahogy azokról sem, akik ismerten veleszületett szívbetegségben szenvednek. Szintén rendkívüli fontosságú a sportolók, munkavállalók, és természetesen az operáció előtt állók rizikóinak pontos felmérése és az operáción átesettek követése a további kezelés elősegítésének érdekében.

A vizsgálatokat követő alapos megbeszélés, a javaslatok és a terápiás lehetőségek tisztázása után mindenki részletes ambuláns lapot kap. A legfontosabb a páciens, így természetesen igyekszünk ezen kívül minden felmerülő kérdését legjobb tudásunk szerint megválaszolni. Ebből adódóan egy teljes kardiológiai vizsgálat hosszú időbe telik, így előzetesen kérnénk időpont foglalását, egyeztetését.

Nyitvatartás:

Kedd15.00 – 19.00
Csütörtök15.00 – 19.00

Egy teljes kardiológiai vizsgálat hosszú időbe telik, így előzetes időpont-foglalást, egyeztetést kérünk.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek