Mező Misi lett a kerület díszpolgára

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: bp16.hu)

Az Erzsébetligeti Színházban adták át március 15-én a kerület elismeréseit. A díszpolgári címet a Magna Cum Laude énekese, Mező Misi vehette át.

Mint korábban megírtuk, óriási botrány kerekedett abból, hogy nem a 100 éves Bálint Györgyöt választotta meg a kertvárosi képviselő-testület díszpolgárnak, mert politikai állásfoglalásával nem értett egyet. Vincze Ágnes kormánypárti képviselő - beismerve, hogy politikai alapon döntöttek - pökhendien azt írta: nyerjen ősszel választást az LMP és akkor azt jelölhetnek, akit akarnak, egyébként meg ő (Vincze Ágnes) nem támogatna soha szdszes és szocialista múltú embert. Helyette Mező Misit támogatta a kormánypárti többség.

A botrányos díszpolgári cím mellett további díjakat is átadtak: összesen 3 fiatal kapta meg a XVI. kerület Ifjú Tehetsége és 30 fiatal pedig a XVI. kerület Sporttehetsége elismerést. Továbbá öt Kertvárosban élő és tevékenykedő polgár munkáját ismerte el a kerület vezetése és Budapest Főváros XVI. kerületéért kitüntetéssel díjazta Fejes Ferencet, a P.Mobil együttest, dr. Skriba Esztert, Szőke Istvánt és dr. Varga Jánost.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek