Díszpolgár-botrány: Facebook-oldal alakult Bálint gazda köszöntésére

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Facebook)

Facebook-oldalt hoztak létre Bálint gazda tisztelői, köszöntői, miután a kertvárosi képviselő-testület nem szavazta meg Bálint gazda díszpolgárságát.  

Mizsei László kerületi lmp-s képviselő tette közzé a döntést, melyre Bálint gazda így reagált: "Nem azon múlik, hogy valakinek van valami plecsni a mellén, hanem hogy mit tanult meg az elődeitől, szüleitől."

Mizsei posztjára Vincze Ágnes kormánypárti képviselő - beismerve, hogy politikai alapon döntöttek - pökhendien azt írta: nyerjen ősszel választást az LMP és akkor azt jelölhetnek, akit Mizsei akar, egyébként meg ő (Vincze Ágnes) nem támogatna soha szdszes és szocialista múltú embert.

Az Alfahír cikkében megnézhetitek, kik azok a kormánypárti politikusok, akik "kommunista" múlttal rendelkeznek, így a képviselőnő nyilván sose támogatná őket. Mint ahogy Tarlós Istvánt sem, aki az szdszből érkezett...

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek