Olvasói levél: köszönet a kórháznak!

Oszd meg másokkal!

A kórház

Az alábbiakban olvasónk írását osztjuk meg, melyben a Flór Ferenc kórházban tapasztalt emberséges és segítőkész hozzáállásról osztja meg tapasztalatát.

Beatrix írta:

"Annyi sok rosszat írnak a magyar egészségügyről. Én szeretnék egy pozitív véleményt írni.

Édesanyámat 2017.12.25-én reggel bevitte a mentő a kistarcsai Flór Ferenc kórházba eszméletlenül. Összeomlott a szervezete és 2018.01.01.-én reggel elhunyt. A 4. sz. Belgyógyászat minden alkalmazottjának hálás vagyok a felém tanúsított emberségéért, hozzáállásáért, ahogy édesanyámat ellátták.

Anyum mindig ápolt volt, tiszta ágynemű, tiszta kórterem. Folyamatosan informáltak az állapotáról. Mindent megtettek érte, annak ellenére, hogy nem sok remény volt. Amikor elhunyt, fogták a kezemet, és mélységes együttérzést tanúsítottak felém. Az elhalálozás után pillanatok alatt megkaptam a papírokat.

Az itt dolgozóknak hatalmas lelkierejük van, nap mint nap szembesülnek az elmúlással. Mégsem váltak érzéketlenné. NAGYON KÖSZÖNÖM NEKIK!!"

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek