Szeretnél a rászoruló gyerekeken segíteni? Akkor ezt a programot ne hagyd ki!

Oszd meg másokkal!

Desktop
A kép illusztráció

"Fogadd örökbe a szeretetet!" címen ingyenes jótékonysági programra hívják a kertvárosiakat az Erzsébetligeti Színházba december 10-én 15 órától.

Böjte Csaba testvér felkérésére és aktív közreműködésével a XVI. kerületben a Kertvárosunk Értékeiért Egyesület szervezésében jótékonysági eseményt rendeznek az örökbefogadásról és a családjuk nélkül élő gyermekek segítéséről.

A rendezvényen részt vesznek a Dévai Gyermekotthon lakói is, akik a program végén egy kis népdal műsorral készülnek. Az este folyamán kerülnek átadásra azok a cipősdoboz ajándékok, melyeket a kerület lakói gyűjtöttek a kerületi rászorulók és a  Dévai Gyermekotthon részére. 

Az eseményen előadást tart Kádár Annamária pszichológus, Böjte Csaba ferences rendi szerzetes is. A részvételhez előzetes regisztrációt kérnek az info@kulturliget.hu címre név, résztvevők száma és elérhetőség megadásával.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek