16tv Közösségi Televízió

Oszd meg másokkal!

16tv  közösségi televízió
Bp. XVI. ker. közösségi televíziója beindult. www.16tv.hu

Tisztelt Kertvárosiak!

Örömmel  teszem közzé a hírt, miszerint több havi előkészítő időszak után 2014.12.16.-án délelőtt  elindítottam a 16tv közösségi televízió adását.

Adásunkat nem csak itt, hanem bárhol a világon lehet látni teljes képernyős méretben a Smart TV-ken, az Android  és i-Phone mobilokon, a Tableteken és természetesen hagyományos módon a számítógépeken is.

www.16tv.hu

Ezen a címen kinyílik a honlap és pár másodperc után automatikusan elindul a műsor. Ha nem, akkor kattintson a nyilacskára.

Olvassa el kérem a „RÓLUNK” rovatot is!

Most még természetesen az archívumomból választottam néhány műsort,  -mint  Molnár V. József kerületünk lakójának Csíksomlyó filmje, vagy az íjászatról szóló stúdióbeszélgetés a Margit utcában található Magyar Íjász Szövetség elnökével. Van egy friss HD anyag is a mostani adásban, az most két napja 14.-én készült  „Állatok karácsonya”, de ezt a szomszéd kerületben forgattam.  Remélem, hogy  Kertvárosunk intézményeivel, vállalkozásaival  rövidesen sikerül kialakítani a napi kapcsolatot és akkor friss helyi információkkal, szórakoztató anyagokkal és sportközvetítésekkel is jelentkezhetünk!

Természetesen azon vagyunk, hogy mielőbb a kábeltársaságok csatorna kínálatában is ott legyen a 16tv közösségi televízió, -ez kizárólag anyagi kérdés. Remélem, hogy mielőbb megadatik ez is!

KAPCSOLAT:  info16tv@gmail.com                                                         

                            Üdvözlettel!  Zámbó László

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek