Mobiltelefont és pénztárcát lopott ez a férfi, a rendőrség segítséget kér

Desktop
őt keresik (forrás: police.hu)

A cinkotai rendőrök keresik a felvételen látható 40 év körüli férfit, aki június 15-én 13 óra 15 perc körül a Szlovák úton egy üzlet előtti tárolóról ellopott egy ott felejtett mobiltelefont és egy pénztárcát, benne személyes iratokkal. A férfiról egy biztonsági kamera felvételt készített - írja a police.hu.

A tolvaj 30-40 év körüli, körülbelül 170-180 centiméter magas, rövid hajú.

A XVI. kerületi rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek