Meglepő fejlemény a negyedikről kizuhant kislány ügyében: kiejthették a gyereket

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: blikk.hu - Facebook)

Újabb meglepő részlet derült ki a negyedik emeleti ablakból kiesett 3 éves kislány halálával kapcsolatban - írja a Blikk.

Pannika 2017 májusában zuhant ki egy kistarcsai ház ablakán. A kislányra a keresztanyja vigyázott, mert a szülők egy gyárban dolgoztak éjszakai műszakban. Az alkalmi bébiszitternek el kellett mennie, az apjáék pedig még nem értek haza, így egyedül hagyta a kislányt, aki pánikba esett, az ablak alá húzott egy széket, amelyre felállt, majd a mélybe zuhant. Holttestét az édesapja találta meg a ház mellett lévő füves területen.

A tragédia azonban máshogy is történhetett: a fizikus szakértő ugyanis két verziót állított fel. Az egyik szerint Panni egyedül mászott fel, majd kizuhant az ablakon, a másik szerint valaki kiejtette. Az biztos, hogy az ablakot nem a kislány nyitotta ki.

A rendőrség poligráfos vizsgálatot végzett a keresztanyával, hogy kiderítsék, a lakásban tartózkodott-e a tragédia idején. A vizsgálat azonban eredmény nélkül zárult, mert a nő végig mozgott, ami megzavarta a műszert.

A Blikk információi szerint a szakértők a kislány ruházatán nem találtak semmilyen, súrlódásból származó nyomot, amit a háztetőn lévő cserép vagy a hófogó okozott volna. Vérében pedig egy pohár sörnek vagy pár cent pálinkának megfelelő mennyiségű alkoholt találtak. A szülőket és a keresztanyát is kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítják - írja a Blikk.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?