Ál vízóra-leolvasókra figyelmeztet a vízművek!

Desktop
a kép csak illusztráció

Csaló vízóra-leolvasókra figyelmeztet a Fővárosi Vízművek!

Az eset a 3. kerületben történt, de bárhol felbukkanhatnak hasonló módszerekkel a csalók:

"Több bejelentés érkezett Társaságunkhoz arról, hogy a III. kerületben magukat vízóra-leolvasónak kiadó csalók fosztottak ki főként idős embereket.

Felhívjuk fogyasztóink figyelmét, hogy ügyfeleink biztonsága érdekében minden munkatársunk arcképpel és sorszámmal ellátott igazolvánnyal rendelkezik, melynek felmutatásával tudja igazolni, hogy valóban a Fővárosi Vízművek képviseletében jár el. Ha bizonytalanok, hogy valóban társaságunk alkalmazottja keresi-e fel Önöket, vagy felmerül a gyanú, hogy csalóval állnak szemben, semmi esetre se engedjék be a lakásba, hívják a Vízvonalat a 06 1 247 7777-es vagy a rendőrséget a 107-es telefonszámon!

A Fővárosi Vízművek munkatársai előzetes ütemterv szerint, évente egy alkalommal olvassák le a lakás-mellékvízmérőket.  Ennek ütemezéséről a www.vizmuvek.hu oldalon adunk tájékoztatást. Ugyanakkor az ivóvíz-szolgáltatási számla hátoldalán is meggyőződhetnek arról, hogy az adott lakásban milyen időszakban várható a leolvasás, melyről értesítést is elhelyeznek munkatársaink a társasházakban. 

A Társaság képviselői más esetben nem lépnek be a lakásokba, és az is kizárólag csak rendkívüli helyzetben - például vízhiány esetén - fordulhat elő, hogy becsöngetnek az ingatlanokba.

Ha mégis megtörtént a baj, fontos, hogy haladéktalanul értesítsék a rendőrséget a nyomozás mielőbbi megkezdése érdekében!" - írja a Fővárosi Vízművek.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?