Választás 2018: Mizsei László az LMP képviselőjelöltje a Kertvárosban

Oszd meg másokkal!

Desktop
Ifjabb Mizsei László (forrás: LMP)
A Lehet Más a Politika (LMP) XVI. kerületi képviselőjelöltje a 2018-as országgyűlési választáson ifjabb Mizsei László lesz.
 
Mizsei László 30 éve a Kertvárosban, Árpádföldön él feleségével és két gyermekével. Szakmáját tekintve hangmérnök, hang- és fénytechnikus, rendezvények szervezésével és hangosításával foglalkozik. Kedvenc kedvtelései a fotózás és a steampunk kézművesség. 
 
Két kerületi civil környezetvédő egyesületnek is alapítója: az egyik az Árpádföldi Polgárok Érdekközössége, a másik a SZIKE Környezet és Egészségvédelmi Egyesület, mely főleg komposztálási és környezeti nevelési programokat szervez a fővárosban és a környező településeken. A kerület ingyenes komposztálási programjának elindítása is a nevéhez fűződik. 
 
Képviselőjelöltként fontosnak tartja, hogy a Kertváros ne legyen ipari centrum, ne legyen túlépítve, ne létesüljenek környezetkárosító beruházások. A környezetvédelem mellett a szabadságjogok érvényesítését is alapvetőnek tartja. Olyan országot szeretne, ahol a polgár az első, ahol a politika az embereket szolgálja, ahol a civilek döntenek a saját sorsukról.
 
Az elmúlt években Mizsei László részvételével "az LMP nyilvánosan tiltakozott és aláírásgyűjtést szervezett a Sasvár-pálya bezárása és beépítése ellen; felléptek a volt sashalmi temető, ma zöld liget kiárusítása ellen; lakossági ötletfórumot szerveztek a cinkotai strand területének közösségi használatáért; tiltakoztak az önkormányzat előtt a Horthy-kultusz feltámasztására tett kísérlet miatt; természetvédelmi szakértőkkel munkálkodtak azon, hogy a mátyásföldi reptér megmaradhasson zöld területnek; megakadályozta Árpádföld felének elcsatolását" - tudhatjuk meg korábbi munkájáról.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek