Hargitai István a Civil Mozgalom képviselőjelöltje a kerületben

Oszd meg másokkal!

Desktop

Korábbi cikkek a témában:

Hargitai István az Ángyán-csapat, vagyis a Civil Mozgalom képviselőjelöltje a kerületben.
 
"A kerülettel 1962-től van kapcsolatom, hiszen első munkahelyem még, mint technikus az EMG fejlesztési laborja volt. A villamosmérnöki diplomám megszerzése után négy évvel, 74-ben a Villamosipari Kutatóintézet tudományos munkatársa lettem, majd családommal Rákosszentmihályra költöztünk. Nős és három nagykorú lány édesapja vagyok.
 
A kerület közéletében 89 óta aktívan rész veszek, MDF színeiben kétszer voltam önkormányzati képviselő. A pártpolitikából kiábrándulva 5 éve az MDF-ből kiléptem. Ettől azonban nem változtam meg, maradtam az, aki voltam, népben, nemzetben gondolkozó magyar, de legfőképpen lokálpatrióta.
 
Egyik alapítója vagyok a kerületi CIVIL Fórum újságnak, és 1994-ben kezdeményezője voltam az Öt Faluért Alapítvány létrehozásának, melynek azóta is kuratóriumi vezetője vagyok. E tevékenységemből érdemes kiemelni a határon túli magyar iskolák támogatását, a minden évben háromszor megrendezett fórumfutást, a kerületi iskoláknak rendezett különféle történelmi és irodalmi vetélkedőket, a minden évben megrendezett néptánc gálát.
 
A Civil Fórum újságban, állandó rovatomban évek óta az Önök és a kerület problémáival foglalkozom. Aki ismer, jól tudja, hogy mindig lokálpatriótaként éltem és cselekedtem. Közéleti munkám kapcsán kerületünk minden részét, és a gondok többségét is ismerem" - írja a képviselőjelölt magáról.
 
Hargitai István lakossági fórumot tart február 26-án, szerdán 18 órakor a Hotel Krisztinában (Veres Péter út 79).
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?