Az ország egyik leggazdagabb embere a rákosszentmihályi pornókirály

Oszd meg másokkal!

Desktop
Gattyán György (forrás: Facebook)

A Kertvárosból származó 42 esztendős Gattyán György 110 milliárd forintos vagyonával egy novemberi lista szerint Magyarország 3. leggazdagabb embere - olvashatjuk az Origo hírportálon.

A milliárdos karrierjét kőművessegédként és sportolóként kezdte, aztán javarészt internetes szexből - a livejasmin.com oldal révén - gazdagodott meg. A 2003-ban elindított livejasmin.com-on lányok, fiúk, párok, melegek vagy éppen transzvesztiták webkamera előtt teljesítik az őket néző fizető kukkolók kívánságait. A szereplők előre megadott – nagyrészt szexuális - szolgáltatásokat nyújtanak percenkénti 2-4 eurós áron.

Gattyán György Rákosszentmihályon nőtt föl, apja kőműves volt, anyja háztartásbeli. A szocializmusban mindent elvettek tőlük, minden pénzüket be kellett osztani a megélhetéshez. Iskolába is a kerületben járt, a Corvin Mátyás Gimnáziumban tanult, tinédzserként pedig a kerületi Ikarus sportegyesületben futott. Tomhauser István volt az edzője, aki szerény, hétköznapi emberként jellemezte a fiút, aki bár az érettségi előtt abbahagyta a futást, a klubról mégsem feledkezett meg: tavaly komoly támogatást ajánlott fel az Ikarusnak.

Gattyán sok mindennel próbálkozott az 1990-es években, dolgozott biztosítási ügynökként, hangmérnök gyakornokként az MTV-nél, ingatlan-értékbecslőként egyaránt, de üzemeltett vegyeskereskedést, később autókereskedést is.

A pornós Jasmin Media Group 2008-ban átalakult Docler Holdinggá, melynek irodaháza a szomszédos X. kerületben, a Kincsem park mellett működik. Az internetes tartalomfejlesztéssel foglalkozó Docler igyekszik befolyásolni a róla kialakult képet, így jelentős összegeket költ támogatásra. Az elmúlt időszakban 1,2 milliárd forintot adományozott a kultúra, a sport vagy a tudomány támogatására. A cég támogatja többek közt a dunaújvárosi hokicsapatot, a Prima Primissima díj junior kategóriáját, a Nemzeti és a Madách Színházat, véradásokat, Klein Dávid hegymászó expedícióját, vagy épp számítógépet ad rászoruló alapítványoknak. Volt persze olyan szervezet, amely miután megtudta, honnan jött az adomány, visszautasította azt - olvashatjuk a Vállalkozói Negyed oldalán.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek