eladó ingatlan vállalkozások részére

Szerző:
Zsuzsanna Olasz
2019.02.18. h., 16.45

Oszd meg másokkal!

Desktop

Vállalkozások, vállalkozók figyelem!

Ingatlan területi  besorolása - intézményi terület, beépíthetőség: 45%, (cca. 600 m2) 8m magasságú ingatlan építhető az utcafrontra. Alsó szint vállalkozás, üzlethelyiség, iroda céljára, az emeleti részre akár vállalkozás, akár 2 lakásos ingatlan építhető.

Teljes beépíthetőség: 1.200 m2 kb. (2 szint együttesen)

Eladásra kínálunk a XVI. kerületben, Cinkota belvárosában, kiváló közlekedés mellett, egy 1331 nm-es telekkel, önálló családi házat.
Jelenleg az 1980-as években épült családi ház 2005-ben bővítésre került, valamint elkezdődött a ház részleges felújítása.
A telekre belépve egy alápincézett 20 nm-es garázs, valamint egy kisebb tároló található. Egy szőlő lugassal körül ölelt kis járdán keresztül érjük el a telek közepén elhelyezkedő akár 2 generáció számára is alakítható családi házat, mely előtt egy szeparált kis terasz helyezkedik el és innen nyílik a jelenleg 2 szobával és tárolóval rendelkező különálló ingatlan. 
A lakásba lépve egy előszoba fogad minket, melyből jobbra nyílik az egyik konyha, polcozott kamrával. Szemben található a kádas, ablakos fürdőszoba. Balra nyílik a másik konyha, mely szintén ablakos, majd egy közlekedőn keresztül érjük el a szobákat. Visszatérve az előszobába jobbra található 2 egymásba nyíló szoba. Minden hideg helység járólappal, a szobák jó minőségű fa-, laminált illetve szalagparkettával burkoltak.
Az ingatlan fekvése szempontjából még télen is napos világos, hiszen az egész házat körbe süti a nap, mivel a ház egyik oldala Dél-keleti, míg másik oldala Dél-nyugati tájolású.
A két ingatlan között egy átjárón keresztül érünk ki a termő gyümölcsfákkal ültetett teljesen csendes, elszeparált kertbe, ahol egy 15 nm-es terasz áll a rendelkezésünkre, ahol reggelente egy finom kávé mellett élvezhetjük a nagy, zöld területet, vagy akár kellemes kerti partik rendezésére is van lehetőség, hiszen itt is található egy tároló, valamint egy kerti mellékhelység is.

Műszaki
A felújítás során a radiátorok egy részét cserélték, beszerelésre került egy új Vailant típusú turbó cirkó is, valamint egy új gázóra, a cserét igénylő villanyvezetékek áthúzásra kerültek. A jelenlegi gyerekszobában a laminált padló alatt vízzáró szigetelést kapott, a nyílászáró szigetelt fa nyílászáróra cserélték. A bejárati ajtót egy műanyagburkolatú, acél, 5 ponton záródó biztonsági ajtóra cserélték.
Az ingatlan fűtését tekintve gázcirkó, melynek havi átalánya kb. 24.000,- Ft havonta, és 1 db vízórával rendelkezik.
A két különálló ingatlan külön villany- és vízórával felszerelt.

 

 

Parkolás: ingatlan előtt és az ingatlanon is.

Környék
Központi elhelyezkedése ellenére családi házas, nyugodt környezet jellemzi az ingatlant. A közvetlen közelben oktatási intézmény, gyógyszertár és bevásárlási lehetőség található. Folyamatban van szakrendelő építése, megnyitása várhatóan szintén a közvetlen közelben.

Közlekedés
Az Örs Vezér tere mind tömegközlekedéssel, mind pedig autóval 15 percen belül elérhető.
Busz: 92-es, 92A-s, 908-as, 992-es
Hév: H8, H9

Ajánlom azoknak a családoknak, melyek jó közlekedés mellett nyugodt, környezetben szeretnének lakni és saját igényükre szeretnék kialakítani, olyan családoknak is, akik két generációs házban gondolkoznak, valamint azoknak a családoknak, akik saját vállalkozásban gondolkoznak és otthonról kívánnak dolgozni.

+36 (30) 3432390
Mobil
Mit szólsz hozzá?
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek