Gyerekjóga coachinggal

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Tematikus gyermekeket segítő foglalkozásaimat kétféle csoportban tartom.

-Az egyik a kis létszámú Art Coaching gyerekeknek. Ezt olyan szülőknek ajánlom, akiknek esetleg olyan problémájuk van gyermekükkel, mellyel nem tudnak hová fordulni. Dühkitörés, agresszív, vagy éppen szorongó  magatartás, önbizalomhiány, konfliktuskezelés, beilleszkedési zavar, megváltozott családi körülmények. Itt az 5 alkalom alatt (1 alkalom: 3x60 perc) a megoldásközpontú coachinggal segítem a gyerekeket a saját megoldásaik megtalálása felé. Ajánlott korosztály: 6-18év. (Van lehetőség egyéni foglalkozásra is.)

http://gyerekcoach.blog.hu/2017/05/07/art_coaching

-Gyerekjóga coachinggal. Fejlesztő hatású mozgásos gyakorlatok alkalmazásával harmónikusan fejlődik a mozgáskoordináció, az állóképesség, az egyensúlyérzék, a testtudat, és az idegrendszer egyaránt. A megmeradt csecsemőkori reflexek könnyebben leépülnek. Jótékony hatással van a koncentrációs zavarokra, hiperaktivitásra, disz-funkciózavarokra, stresszoldásra.Az órák végét rövid coachinggal zárjuk. Ajánlott korosztály: (5-14év)

http://gyerekcoach.blog.hu/2017/06/27/coaching_joga

Címkék: 
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek