Cinkotai Evangélikus Egyházközség

1164 Budapest, Batthyány Ilona u. 53-55. | +36-1-709-5607, +36-30-317-7884/Egyházi mobil | http://cinkota.lutheran.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Cinkotai Evangélikus Egyházközség több, mint 300 éves történelemre tekint vissza. Csaknem, ezeréves temploma bizonyítja, hogy Istenünk Erős Vár, akinél védelmet találunk.

A II. világháború végén épült Ifjúsági ház hosszú évtizedeken keresztül szolgálta az új evangélikus nemzedék felnövekedését. Állagának súlyos romlása szükségessé tette egy új, korszerű létesítmény építését. Így készült el 2009-re a parókia mellett az a gyülekezeti komplexum, amely minden mai  igényt kielégítő módon áll a különböző korosztályok rendelkezésére. Nagyterme templomi hangulatot áraszt, kisterme számtalan foglalkozás ideális helyszíne. Az emeleti baba-mama szoba nagyon népszerű. Kis tárgyaló várja a kis létszámú csoportokat. A tetőtér egyelőre „retro-klubnak” és pingpongasztalnak ad helyet, de terveink szerint — finn testvérgyülekezetünk támogatásával — a „Tapiola-terem” nevet fogja felvenni. A bejárat mellett alakítjuk majd ki a lelkészi hivatal új irodáját külön irattárral. A felszerelt konyha és a mellékhelyiségek alkalmasak nagy rendezvények kiszolgálására is.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek