Net Time Számítástechnikai Bt.

2143 Kistarcsa, Bellus József u. 16. | +36-30-949-5222 | http://www.nettimebt.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Net Time Bt.-t 2001-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy minőségi számítástechnikai szolgáltatásokat nyújtsunk a hozzánk fordulóknak. Cégünk hosszú távú együttműködésre törekszik partnereivel. Ez az együttműködés magában foglalja azokat a szolgáltatásokat, amelyek vevőinket elégedetté teszi.

Tevékenységünk széleskörű, az informatika valamennyi ágára kiterjed:
- számítógépes rendszerek és hálózatok tervezése, kiépítése, karbantartása és üzemeltetése.
- hardver eszközök és szoftverek kereskedelme.
- informatika oktatás, -szerviz és rendszerkarbantartás.

Az általunk forgalmazott számítástechnikai eszközök neves gyártóktól (Hewlett-Packard, Intel, Dell, APC, Asus, Canon, Samsung, LG) származnak. Természetesen szoftverek és kellékanyagok széles választékával is fogadjuk vásárlóinkat.
Célunk, hogy ügyfeleinknek olyan partnerévé váljunk, akihez nyugodt szívvel fordulhat és mi a felmerülő informatikai problémákra és igényekre a lehető legjobb, testre szabott megoldást ajánljuk.

Nyitvatartás:

Figyelem: Gyakran előfordul, hogy a helyszíni javítások miatt nem tartózkodunk irodánkban. Kérjük, hogy szíveskedjen mobiltelefonon (06-30-949-5222) időpontot egyeztetni, mielőtt elindulna hozzánk!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-949-5222
Email:info@nettimebt.hu
Honlap:http://www.nettimebt.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek