Rácz Aladár Zene-, Tánc-, Képző- és Iparművészeti Alapfokú Művészeti Iskola

1165 Budapest, Táncsics u. 7. | +36-1-407-2407, +36-1-402-4156, +36-1-403-2093 | http://www.razeneiskola.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Zeneiskolánk, amely a kiváló cimbalomművész, Rácz Aladár (1886-1958) nevét viseli, 1967 óta működik, azóta gyerekek és fiatalok ezrei tanultak nálunk muzsikálni. A belvárostól kissé távolabb eső kertvárosi kerületben fontos közművelődési szerepet töltünk be, hiszen házhoz hozzuk a komolyzenei hangversenyeket.

Intézményünk Mátyásföldön, jól megközelíthető, csöndes szép utcában található. Új épületünkben, melyet 2001-ben vehettünk birtokba, több mint húsz hangszigetelt teremben folyik az oktatás , de diákjaink és a szülők kényelmét szolgálva a kerület általános és középiskoláiba is kijárnak tanáraink. Kiváló akusztikájú, klímaberendezéssel ellátott, 145 fős koncerttermünk stúdiófelvételre is alkalmas. Jó időben kisebb hangversenyeink a hangulatos zeneudvarban kerülnek megrendezésre. A legnagyobb, öt-hatszáz főt vonzó rendezvényeinknek az Erzsébetligeti Színház nagy terme ad otthont. Diákjaink száma meghaladja a 800-at , velük több mint ötven tanár foglalkozik egyéni és csoportos órák keretében. A jelentkezők több mint húsz tanszakból válogathatnak.

Zeneiskolánkban összesen 15 együttes kínál lehetőséget közösségi muzsikálásra: vonószenekar, tücsök zenekar (azaz a legkisebbek vonószenekara ), csellóegyüttes, fúvószenekar, blockflöte-, fuvola-, klarinét-, szaxofon-, gitár-, ütőegyüttes, népzenei csoport, historikus zenei együttes, Orff-csoport, big band, továbbá szimfonikus zenekar, amelynek tanárok, szülők, és idősebb növendékek a tagjai.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek