Nagyhalacska Óvoda

1165 Budapest, Diósy Lajos u. 12. | +36-70-332-3231 | https://nagyhalacska.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Fontosnak tartjuk, hogy az óvodába belépőt esztétikus látvány fogadja,  ezért az előteret a gyermekek alkotásaival díszítjük, az évszaknak vagy egy-egy ünnepkörnek megfelelően. A szuterén szinten található tornatermünk lehetővé teszi, hogy a mozgásfejlesztésre igazán nagy hangsúlyt fektessünk, s ide délelőtt és délután is rendszeresen bejussanak a gyermekek.

Arra törekszünk, hogy a csoportszobáknak más-más arculata legyen. A berendezések és a játékeszközök zömmel természetes anyagból készültek. Olyan kuckókat, sarkokat alakítottunk ki, amelyek a csoportszobában is lehetővé teszik a mozgást, és a különféle játéktevékenységeket egyaránt. A mesesarok puha anyagokkal, gyertyafénnyel megfelelő hangulatot teremt a mesék, versek emocionális befogadásához.

Kapcsolat:

Telefon:+36-70-332-3231
Email:timimenyhart@gmail.com
Honlap:https://nagyhalacska.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek