Nagyhalacska Bölcsőde

1165 Budapest, Mátra u. 6. | +36-70-332-3231 | https://nagyhalacska.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az épület több mint 100 nm2 hasznos alapterületű. Két csoportszobát alakítottunk ki benne, melyek egyenként 25 nm2-esek és minden bölcsődei és óvodai igénynek magasan megfelelnek. A csoportszobák a legjobb tudásunk szerint lettek berendezve sokféle fejlesztő és egyéb játékokkal. A mosdóhelyiség a kicsik igényeinek és méretüknek megfelelően lett kialakítva, kis wc-vel és kis mosdóval. Az öltöző tágas, barátságos, bőven van hely az érkező szülőknek és gyerekeknek használni, ide helyeztük praktikus okokból a pelenkázót is. Az egyéb kiszolgáló helyiségek kialakításánál fő szempontunk volt az igényesség és a helykihasználás a gyerekek élettereinek javára.

Bölcsődénket évszakonként és ünnepek szerint  változó, hangulatos díszítés teszi még barátságosabbá a hozzánk járók és a látogatóink számára

Kapcsolat:

Telefon:+36-70-332-3231
Email:timimenyhart@gmail.com
Honlap:https://nagyhalacska.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek