Jókai Mór Általános Iskola

1163 Budapest, Tiszakömlő u. 29-35. | +36-1-403-5085, +36-1-403-9166 | http://www.jokai16.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Családias hangulatú, a gyermekközpontú nevelést előtérbe helyező, stabil tudás és értékek közvetítésére törekvő iskolát alakítottunk ki. Legfőbb célunk, hogy a gyerekek úgy sajátítsák el a számukra fontos emberi értékeket, hogy közben az egész életpályájukat megalapozó képességekre és tudásra tegyenek szert.

Emelt szinten oktatjuk a testnevelést és az idegen nyelveket, hagyományosan a németet, újabban ehhez csatlakozik az angol is. Differenciáltan, szintcsoportokban tanítjuk 5. osztálytól a magyar és matematika tantárgyakat, hiszen szeretnénk minél teljesebben megvalósítani az egyénre szabott képességfejlesztést és a tehetséggondozást. A gyerekek iskolába kerülésétől vizsgáljuk, milyen segítségre van szükségük, hogy fejlesztő foglalkozásokon, logopédiai órákon, kiscsoportos vagy egyéni korrepetálásokon nyújthassunk támogatást egészen a 8. osztály elvégzéséig.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-403-5085, +36-1-403-9166
Email:jokai16@jokai16.hu
Honlap:http://www.jokai16.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek