Kínai masszázs - a Chandra Központban

1162 Budapest, Rozsos u. 42. | +36-30-654-6410 | http://16.kerulet.ittlakunk.hu/holmi/egeszseg/chandra-kozpont

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Kínai masszázs-kezelés (Tui Na) a test energiaáramlását helyreállítva jótékonyan hat a különböző testi- és lelki panaszokra, közérzetre.

Kinek, mire ajánlott:

Jótékonyan alkalmazható például:

  • mozgásszervi (ízületi-, izom-) panaszok, hátfájás, derékfájás, merev nyak/váll, ülő életmódból fakadó diszkomfort-érzések,
  • stressz, kimerültség, idegrendszeri problémák, alvászavarok,
  • emésztőrendszeri problémák (székrekedés, hasmenés, gyomorfájás),
  • megfázás, legyengült immunrendszer,
  • nőgyógyászati problémák,
  • fejfájás esetén.

Bővebben:

A kínai masszázs (Tui Na) módszere arra a tudásra épül, miszerint a testben energiacsatornák, ún. meridiánok mentén áramlik az életenergia, a „Qi” (chi / csí), és ennek minősége befolyásolja testünk, lelkünk állapotát, közérzetünket, energiaszintünket. Ha az energia áramlásában zavarok keletkeznek, az testi tüneteket, később betegségeket okoz. A zavarok oka széles körű: a külső tényezőktől (pl. időjárás, baleset) az életmódon át (stressz, aktivitás-pihenés aránya, étkezés, testtartás, stb.) a belső tényezőkig (jellemző gondolatminták, hosszan fennálló nehéz érzelmek) terjed. Minél hamarabb észleljük magunkon a kibillenést, és minél hamarabb teszünk az egyensúly helyreállítása érdekében, az annál könnyebben megtörténik.

A kínai masszázsban szükség szerint finomabb vagy erősebb fogások, nyomások alkalmazásával, az akupresszúrás pontok érintésével oldjuk a meridiánokban keletkezett energetikai blokkokat, feszültségeket, a hiányokat és túlműködéseket kiegyenlítjük. Megmutatjuk sejtjeink tudatosságának, hogyan állítsa helyre önmaga helyes működését. Így beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai testi és lelki szinten egyaránt, visszaáll rendszerünk egyensúlya. Nem csupán panaszok esetén alkalmazható, hanem megelőzési és közérzet javítási céllal is, ha úgy érezzük, jól esne nekünk egy kis törődés.

A Tui Na masszázs-kezelés holisztikus szemléleten alapszik, az embert teljes egészében kezeli, nem csupán az anyagi testre koncentrál.

Az egyensúly, ha kibillen, EGÉSZ-ségünk csorbát szenvedhet. Ha észrevesszük, és segítjük helyreállítani testünk-lelkünk helyes működését, szervezetünk meghálálja a törődést, és azt fogjuk érezni: minden rendben van.

A kezelés módja: masszázságyon, olaj nélkül, a kezelt testrészeket kitakarva zajlik.

Időtartam és ár:

60 perc: 7.500 Ft

90 perc: 10.000 Ft

***

Kínai arc- és fejmasszázs

A Kínai masszázs arcon, fejen való alkalmazása nyomán csökkenthető szellemi túlterheltségünk, ellazulunk. Hatunk a fejfájás, fülfájás ellen, segíthetünk az arc- és orrüreg problémáin, dolgozunk a ráncképződés ellenében, fiatalságunk megőrzése érdekében. Javítjuk az energiaáramlást az egész szervezetben, jótékonyan hatunk közérzetünkre. Ellazulunk, megnyugszunk.

A kezelés módja: kérésre, a masszázskezelés részeként, olaj nélkül zajlik a fej, arc, nyak területén.

Nyitvatartás:

Bejelentkezés: Sztrehószki Anita - 06 30/654-6410

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek